Michaelkors Handbagssale | Over ons
86
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-86,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Over ons

a

Over ons

Michael Kors is een wereldbekende, bekroonde designer van luxe accessoires en klaar om te dragen. Zijn naamgenoot, opgericht in 1981, produceert momenteel een scala aan producten onder zijn handtekening Michael Kors Collection en Michael Michael’s etiketten. Deze producten omvatten accessoires, schoenen, horloges, juwelen, mannen en vrouwen klaar om te dragen, brillen en een volledige lijn van geurproducten.

Michael Kors-winkels worden, zowel rechtstreeks als door licentiepartners, in enkele van de meest prestigieuze steden ter wereld, waaronder New York, Beverly Hills, Chicago, Londen, Milaan, Parijs, München, Istanbul, Dubai, Seoel, Tokio, Hong Kong, Shanghai en Rio de Janeiro.

Achter dit ontluikend rijk staat een unieke ontwerper met een aangeboren gevoel van glamour en een onfeilbaar oog voor tijdloos chic. Michael Kors heeft talloze accolades in de modeindustrie gewonnen, gewaardeerd voor zijn filantropie en verdiende het respect en de genegenheid van miljoenen. Helemaal toegewijd aan een stijlvisie die zo geavanceerd is als het toegeeflijk is, zo iconisch als het is modern, heeft hij een duurzaam luxe levensstijlrijk gecreëerd met een wereldwijd bereik.

Michael Kors is altijd al meer dan 20 jaar betrokken geweest bij filantropie. Een langdurige supporter van Gods Liefde We Deliver, hij heeft gewerkt met de organisatie op basis van New York om de maaltijden te verdelen aan mensen met hiv / aids, kanker en andere ernstige ziekten. In 2013 heeft hij samengewerkt met het Wereldvoedselprogramma van de Verenigde Naties om de wereldhonger te bestrijden door het horloge van 100 Serie te ontwerpen. Een deel van de opbrengst van zijn speciale editie-uurwerk helpt WFP voedsel aan kinderen te leveren via zijn schoolmaaltijdprogramma.